Zaterdagmiddagactiviteiten 2016

De zaterdagmiddag staat van oudsher bol van de activiteiten voor jong en oud. Natuurlijk kon het gratis frietje niet ontbreken en vond ook de Fish Potato Run weer plaats. Darten, een pannakooi, de pieperbraderie… Wat was er eigenlijk niet? Hieronder een impressie van de zaterdagmiddag.

Zaterdagmiddagactiviteiten Pieperfestival

Albert Heijn Dance Night 2016

De vrijdagavond van het Pieperfestival stond weer bol van de grote namen: Ravez!, Dave Roelvink, Broederliefde en DJ Menno de Boer (Radio 538) hielden in het krieltje het feest aan de gang, terwijl in het Stamppotje Robbie Mendez, Influ en Scope DJ het energieniveau tot een maximum brachten. Bekijk hier onder de foto’s

Albert Heijn Dance Night 2016

ZONL Seniorenmiddag 2016

Ook dit jaar stond de ZONL Seniorenmiddag weer in het thema van de ouderen. Met een traditioneel Nederlandstalig karakter bracht deze avond een uitgekiend programma voor de grondleggers van de polder.

ZONL Seniorenmiddag 2016

Van Staveren Pieper Parade 2016

De van oudsher culturele avond van het Pieperfestival bracht ook dit jaar weer een zeer divers programma met zich mee: muziek, carbaret, dans, voor ieder wat wils. Bekijk hier onder de foto’s van deze avond.

Van Staveren Pieper Parade 2016

Pieper Zakelijk 2016

Met een knipoog naar RTL Zakelijk organiseerde het Agrofoodcluster dit jaar voor het eerst ‘Pieper Zakelijk’ tijdens het Pieperfestival in World Potato City Emmeloord.

Pieper Zakelijk 2016

Openingsavond 2016

De (besloten) openingsavond van het Tolsma-Grisnich Pieperfestival werd georganiseerd door de Bedrijven Actief Noordoostpolder (BAN), de ondernemersvereniging groendorpen (OVG), de Rabobank en de organisatie van het Pieperfestival. Bekijk hier de foto’s.

PF-Openingsavond

The Custom Media Saterday Night 2015

Uitverkocht om 23.45, drie podia, het was vrijdag 12 september feest in het centrum van de Noordoostpolder! Hieronder een impressie.

SaturdayNight

Zaterdagactiviteiten 2015

Met een patatje in je hand over de piepermarkt slenteren, een balletje schieten bij SC Emmeloord of participeren in de vele activiteiten op De Deel. Het kon allemaal. En mensen die zin hadden om een pijltje te gooien konden er ook terecht: de zaterdagmiddag van het Tolsma-Grisnich Pieperfestival werd druk bezocht. Misschien wel drukker dan anders…Hieronder een impressie.

Zaterdagmiddag

538 Dance night 2015

Gillende dames op het rodeostier, DJ school RAVEZ. Er was veel te beleven op de vrijdagavond. Met als hoogtepunt natuurlijk rapper Lil’ Kleine. Check de foto’s hieronder.

538 Dance Night

ZONL seniorenmiddag 2015

De taxi’s van Van Slooten en TCE Tours reden weer af en aan. De ZONL seniorenmiddag werd ook dit jaar druk bezocht. Onder andere Dorus en De Triolettes traden op. Bekijk hieronder de foto’s.

Seniorenmiddag

Théâtre du Pieper 2015

Twee tenten vol theater, zang en een spetterende afsluiting door De Deeldeliers. De nieuwe theateravond, mogelijk gemaakt door N. van Staveren b.v. en FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder was een groot succes. Bekijk hieronder de foto’s.

Théâtre du Pieper

Openingsavond 2015

Een nieuwe opzet met een ware late night show en daarna in de houtgreep met Dennis…De openingsavond georganiseerd door Bedrijven Actief Noordoostpolder,  Ondernemers Vereniging Groendorpen Noordoostpolder, de Rabobank en het Tolsma-Grisnich Pieperfestival trok veel belangstelling. Bekijk de foto’s.

Openingsavond

Specsavers kindermiddag 2015

Mister Potato, Tattoo’s, schmink, spijkerbroeken, verf en schilmesjes, een DJ, Artistique….de Specsavers kindermiddag 2015 was meer dan geslaagd! Bekijk de foto’s.

Kindermiddag

Zaterdag 2014

Grootste opblaasbare klimtoren van Europa, gratis patat, braderie, basketbal, darten en veel meer…
Bekijk de foto’s.

Pieperpop 2014

Foto’s van Beat It, Nielson, Lange Frans, 5Daysoffline en Jeroen van Inkel.

538 Dance Night 2014

Foto’s van B-Brave, JeBroer, 538, The Essentials en meer…