Zaterdagmiddagactiviteiten 2016

De zaterdagmiddag staat van oudsher bol van de activiteiten voor jong en oud. Natuurlijk kon het gratis frietje niet ontbreken en vond ook de Fish Potato Run weer plaats. Darten, een pannakooi, de pieperbraderie… Wat was er eigenlijk niet? Hieronder een impressie van de zaterdagmiddag.

Zaterdagmiddagactiviteiten Pieperfestival

Albert Heijn Dance Night 2016

De vrijdagavond van het Pieperfestival stond weer bol van de grote namen: Ravez!, Dave Roelvink, Broederliefde en DJ Menno de Boer (Radio 538) hielden in het krieltje het feest aan de gang, terwijl in het Stamppotje Robbie Mendez, Influ en Scope DJ het energieniveau tot een maximum brachten. Bekijk hier onder de foto’s

Albert Heijn Dance Night 2016

ZONL Seniorenmiddag 2016

Ook dit jaar stond de ZONL Seniorenmiddag weer in het thema van de ouderen. Met een traditioneel Nederlandstalig karakter bracht deze avond een uitgekiend programma voor de grondleggers van de polder.

ZONL Seniorenmiddag 2016

Van Staveren Pieper Parade 2016

De van oudsher culturele avond van het Pieperfestival bracht ook dit jaar weer een zeer divers programma met zich mee: muziek, carbaret, dans, voor ieder wat wils. Bekijk hier onder de foto’s van deze avond.

Van Staveren Pieper Parade 2016

Pieper Zakelijk 2016

Met een knipoog naar RTL Zakelijk organiseerde het Agrofoodcluster dit jaar voor het eerst ‘Pieper Zakelijk’ tijdens het Pieperfestival in World Potato City Emmeloord.

Pieper Zakelijk 2016

Openingsavond 2016

De (besloten) openingsavond van het Tolsma-Grisnich Pieperfestival werd georganiseerd door de Bedrijven Actief Noordoostpolder (BAN), de ondernemersvereniging groendorpen (OVG), de Rabobank en de organisatie van het Pieperfestival. Bekijk hier de foto’s.

PF-Openingsavond