The Custom Media Saterday Night

Uitverkocht om 23.45, drie podia, het was vrijdag 12 september feest in het centrum van de Noordoostpolder! Hieronder een impressie.

SaturdayNight

Zaterdagactiviteiten

Met een patatje in je hand over de piepermarkt slenteren, een balletje schieten bij SC Emmeloord of participeren in de vele activiteiten op De Deel. Het kon allemaal. En mensen die zin hadden om een pijltje te gooien konden er ook terecht: de zaterdagmiddag van het Tolsma-Grisnich Pieperfestival werd druk bezocht. Misschien wel drukker dan anders…Hieronder een impressie.

Zaterdagmiddag

538 Dance night

Gillende dames op het rodeostier, DJ school RAVEZ. Er was veel te beleven op de vrijdagavond. Met als hoogtepunt natuurlijk rapper Lil’ Kleine. Check de foto’s hieronder.

538 Dance Night

ZONL seniorenmiddag

De taxi’s van Van Slooten en TCE Tours reden weer af en aan. De ZONL seniorenmiddag werd ook dit jaar druk bezocht. Onder andere Dorus en De Triolettes traden op. Bekijk hieronder de foto’s.

Seniorenmiddag

Théâtre du Pieper

Twee tenten vol theater, zang en een spetterende afsluiting door De Deeldeliers. De nieuwe theateravond, mogelijk gemaakt door N. van Staveren b.v. en FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder was een groot succes. Bekijk hieronder de foto’s.

Théâtre du Pieper

Openingsavond 2015

Een nieuwe opzet met een ware late night show en daarna in de houtgreep met Dennis…De openingsavond georganiseerd door Bedrijven Actief Noordoostpolder,  Ondernemers Vereniging Groendorpen Noordoostpolder, de Rabobank en het Tolsma-Grisnich Pieperfestival trok veel belangstelling. Bekijk de foto’s.

Openingsavond

Specsavers kindermiddag 2015

Mister Potato, Tattoo’s, schmink, spijkerbroeken, verf en schilmesjes, een DJ, Artistique….de Specsavers kindermiddag 2015 was meer dan geslaagd! Bekijk de foto’s.

Kindermiddag

Zaterdag 2014

Grootste opblaasbare klimtoren van Europa, gratis patat, braderie, basketbal, darten en veel meer…
Bekijk de foto’s.

Pieperpop 2014

Foto’s van Beat It, Nielson, Lange Frans, 5Daysoffline en Jeroen van Inkel.

538 Dance Night 2014

Foto’s van B-Brave, JeBroer, 538, The Essentials en meer…