pieperbraderie2012

Inschrijving pieperbraderie gestart

De inschrijving voor de Meester & De Lange Pieperbraderie tijdens het Tolsma Grisnich Pieperfestival is geopend.  De Pieperbraderie is op zaterdag 16 september van tien tot vijf uur in de winkelstraat van Emmeloord, de Lange Nering. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@stepnop.nl   Lees verder »
SAMSUNG CSC

“Meester & de Lange Verzekeringen verbindt haar naam aan de Pieperbraderie”

Meester & De Lange Verzekeringen (ML Verzekeringen)  heeft haar naam verbonden aan de Pieperbraderie die op zaterdag 12 september plaats vindt in het centrum van Emmeloord. Dit maakt het kantoor dan ook meteen hoofdsponsor van dit event. De braderie zal onder de noemer ‘Meester & De Lange Pieperbraderie’ gedragen worden. StEP Noordoostpolder is blij dat […] Lees verder »
Van-Staveren-PF-sponsoring-vierkant

Van Staveren hoofdsponsor PieperParade

Van Staveren heeft haar naam verbonden aan de PieperParade op donderdag 8 september en is daarmee hoofdsponsor van dit event. Deze culturele avond staat in het teken van stand-up comedians, eten, muziek, straattheater en kunst. Zo treedt orkest Sabroso op met swingende Surinaamse muziek, komt cabaretier Kitty Goemaat en treedt band Tangarine op. Lees verder »
PF-Woensdagmiddag-2016

Pieperfestival trapt af met de Regiobank Kindermiddag

Pieperfestival trapt af met de Regiobank Kindermiddag Na het jubileum van vorig jaar, kijkt het jaarlijks terugkerende Pieperfestival uit naar de 21e editie. Van 7 tot en met 11 september staat het centrum van Emmeloord weer op z’n kop. Het festival start traditioneel met de jongsten. Tijdens de kindermiddag, gesponsord door AIN Financiële Diensten Regio Bank, zijn […] Lees verder »
Kaarten-pieper

Kaartverkoop gestart!

De voorverkoop van het Tolsma-Grisnich Pieperfestival is vanaf 20 augustus van start gegaan. De kaarten zijn op verschillende verkooppunten in de Noordoostpolder verkrijgbaar en bij de kassa van het feestterrein. Dit jaar heeft het Pieperfestival een geheel nieuwe opzet, onder andere met een echt festivalterrein waar de programmering volledig tot zijn recht komt. Benieuwd? Lees verder »
pieperbraderie2012

Inschrijving pieperbraderie gestart

De inschrijving voor de Pieperbraderie tijdens het Tolsma Grisnich Pieperfestival is geopend.  De Pieperbraderie is op zaterdag 12 september van tien tot vijf uur in de winkelstraat van Emmeloord, de Lange Nering. Lees verder »
3DPF2015

Geheel nieuwe opzet en uitstraling Pieperfestival 2015

Het Tolsma Grisnich Pieperfestival was voor haar komende 20e editie toe aan een nieuwe opzet, een festival 2.0. Dat gaat de organisatie van het bekende festival in de polder onder andere realiseren door een geheel nieuwe opzet van het festival. De Deel wordt van 9 t/m 13 september omgebouwd naar een waar festivalterrein met een […] Lees verder »

Social Media

Live webcam De Deel