Vrijdagavond 15 september is de Dance Night van Pieperfestival met gave muzikale optredens van bekende artiesten en lokale DJ’s. Ravez en DJ Trobi warmen op de mainstage de avond op met als klap op de vuurpijl: Boef! Radio Rave zorgt vervolgens voor een knallend vervolg van je de Dance Night. In de kleine tent word je verwend door optredens van Ben Woods, Aron Waterman en aansluitend Arjicé. Hier wil jij bij zijn!

Ravez! is de naam van het DJ project dat met hulp van De Klos en Carrefour is opgezet. Vanaf 20.15 uur laten deze lokale DJ’s hun talent zien en horen. DJ Trobi  staat bekend als één van de nieuwste en meest unieke talenten in de dancescene. De muziekstijl van Trobi kun je omschrijven als eigenzinnig en een warme vorm van deephouse en pop. Zijn eerste track was ‘In The Studio’ en werd gevolgd door het bekende ‘Never let you down’.

Boef is één van de bekendste rappers in Nederland. Hij is de vaakst gestreamde artiest van Nederland. Begin dit jaar brak hij records met zijn album Slaaptekort. De videoclip van het nummer ‘Habiba’ is bijna 38 miljoen keer bekeken op YouTube. Boef is een geboren Fransman, maar rapt alleen in het Nederlands. Zelf zegt hij hierover: „Ik rap met punchlines, dubbelzinnige zinnen, daar moet je de taal heel goed voor kennen.” Het programma op de mainstage wordt afgesloten door de DJ’s van Radio Rave.

In de kleine tent start het programma om half tien met een optreden van gitarist Ben Woods, gevolgd door een optreden van Aron Waterman. DJ en violist Arjicé sluit de avond af.

De voorverkoop is gestart op dinsdag 22 augustus bij de bemande tankstations van Van Staveren in Emmeloord. Online tickets zijn te koop via deze website.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie