Meester & De Lange Verzekeringen (ML Verzekeringen)  heeft haar naam verbonden aan de Pieperbraderie die op zaterdag 16 september plaats vindt. Dit maakt het kantoor hoofdsponsor van dit event. De braderie heet voortaan ‘Meester & De Lange Pieperbraderie’.

De inschrijving voor de Meester & De Lange Pieperbraderie tijdens het Tolsma Grisnich Pieperfestival is geopend.  De Pieperbraderie is op zaterdag 16 september van tien tot vijf uur in de winkelstraat van Emmeloord, de Lange Nering. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@stepnop.nl.

Het Tolsma-Grisnich Pieperfestival, dat van 12 tot en met 17 september 2017 plaatsvindt is een jaarlijks terugkerend evenement met diverse activiteiten. Van muziek tot aan eten en actieve onderdelen, het festival bevat het allemaal. ML zal de braderie voor de komende drie jaren sponseren.

Meester & De Lange Verzekeringen, gevestigd in Emmeloord, is al ruim 70 jaar werkzaam in de Noordoostpolder. De lokale betrokkenheid van het bedrijf is groot.  Roelof Meester vertelt: “Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen in de regio en onze maatschappelijke betrokkenheid in te zetten om dit evenement plaats te kunnen laten vinden. De Pieperbraderie is een begrip en bereikt een enorme doelgroep. Daarmee is dit evenement uitstekend geschikt om onze naam aan te verbinden”.

2 reacties

  1. Ik heb jullie site van voor tot achter doorgenomen en kan nergens vinden wáár het festival nu feitelijk plaatsvindt. Ik vermoed in de buurt van de braderie ergens in Emmeloord . Het lijkt me een goed idee om dat bijvoorbeeld bij de bladzijde info te vermelden.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie