De Sinke Saturday Night is bij uitstek dè avond om oude bekenden op te zoeken, lekker te genieten van de optredens van diverse artiesten en het ultieme festivalgevoel te beleven. Op de mainstage staan knallende optredens op het programma: de avond begint met muziek van Crystal Dream, gevolgd door Diggy Dex! De avond wordt in de hoofdtent feestelijk afgesloten met vrolijke noten van The Euro’s.

Crystal Dream opent de avond met hun Rockin’Roller Coaster, een energieke hitshow met de beste pop- en rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met klassiekers uit de jaren ’80 en ’90. Na het optreden van Diggy Dex komen ze terug met hun U2 Experience, een wervelende show met de grootste hits van de Ierse rockband U2.

Diggy Dex is met zijn mengsel van hits, hiphop, feestnummers en diepgang van grote waarde voor de Nederlandse hiphop. Wie kent niet zijn nummer ‘Laten we dansen’ samen met Paul de Munnik van het album ‘Golven’. Laat je door hem meevoeren in een heerlijke hiphoptrip.

In het Hollands café kun je terecht voor gezellige meezingers tot in de late uurtjes. DJ Fonzz draait de avond aan elkaar en er zijn optredens van niemand minder dan René van Beeten en Grad Damen. In de kleine tent kun je terecht voor de iets energiekere muziek door Daniël le Roi en DJ Sebass.

De kassa bij het festivalterrein gaat zaterdag 16 september om kwart over acht open. Het eerste optreden van Crystal Dream start om 20.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de bemande tankstations van Van Staveren in Emmeloord en op Urk en online via deze website.

 

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie