The Potato Company (TPC) uit Emmeloord heeft de pieper weer terug gehaald naar de Noordoostpolder. Gaby Stet van TPC wist dat de organisatie van het Pieperfestival de wens had de pieper terug te halen. ‘De pieper hoort gewoon bij het Pieperfestival’, vindt Stet. ‘Wij horen ook vaak ‘waarom is de pieper er niet meer’ en wij vinden het leuk om op een bijzondere manier een bijdrage te leveren aan het Pieperfestival.’

Vandaag werd de pieper officieel overgedragen aan Eric Harsta, voorzitter van het Pieperfestival. Eric is blij dat de pieper weer terug is. ‘Het is een vrolijke pieper nu die zo mooi is opgeknapt en goed in de verf zit. We geven hem deze week een mooie plek.’

Bij de rassendagen van TPC in november zal de pieper ook als blikvanger ingezet worden.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie