Impressie Pieperfestival-Fotorien

Met een vernieuwde opzet van het programma zet Pieperfestival de toon voor aankomende editie. De aankomende editie focust het festival zich met name op de highlights in het weekend. Voorzitter Pieperfestival Jolanda Pater: “De activiteiten zijn geconcentreerd op de populaire tijdstippen. Zo wordt bijvoorbeeld de kindermiddag (voorheen op woensdag) opgenomen in het zaterdagprogramma, waardoor deze dag nog meer activiteiten voor jong en oud biedt.”

 

Compactere opzet biedt meer beleving

Het Pieperfestival vindt plaats in het tweede weekend van september en kenmerkt zich door de brede range aan activiteiten voor alle leefstijlen en leeftijden. “We kunnen hierdoor nog meer beleving bieden aan de bezoekers” stelt Jolanda. “Door kritisch te hebben gekeken naar alle programmaonderdelen hebben we het programma gecomprimeerd om ook dit jaar weer voor verrassing en een krachtig festival te zorgen. Dit doen we door dicht bij ons eigen karakter te blijven en te focussen op wat belangrijk is: een festival voor jong en oud, gezelligheid, plezier én natuurlijk het gratis frietje op zaterdagmiddag.”

 

Het Pieperfestival vindt dit jaar plaats van 6 t/m 9 september 2018 op de Deel in Emmeloord. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt op onze website en social media kanalen!

Geen reacties

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie