Dat het Tolsma-Grisnich Pieperfestival dit jaar weer een knetterende editie gaat worden stond al vast. Nu kan het bevestigd worden met de aankondiging van het totale programma en de hoofdact van de zaterdagavond: de Snollebollekes! Het trio uit Brabant is vooral bekend van de act ‘Links rechts’ en zorgt tijdens hun optredens voor een ultieme festival-ervaring waar interactie met het publiek zeer aanwezig is. Het programma op de Sinke Saturday Night wordt verder gecomplementeerd door de Coronas, Full House en DJ Fonzz.

Na een succesvolle introductie vorig jaar, wordt dit jaar wederom de Popquiz georganiseerd. De Popquiz vindt plaats op zaterdagavond van 20.00 tot 21.30 uur. Er is ruimte voor 25 teams van 4 personen, met muzikale ondersteuning van DJ Marc Bakker. De Sinke Saturday Night zit dus weer bomvol goede muziek voor een ultieme festivalbeleving!

Vrijdag ZONL seniorenmiddag

Traditiegetrouw biedt de vrijdagmiddag weer een vol programma gericht op de senioren. Met de opening om 14:00 uur door een humoristisch optreden door een André van Duin imitatie, gevolgd door een optreden van het muzikale duo Torkest. De middag sluiten we af met een heerlijk gratis patatje en een optreden van de Flevo Brass.

Veel actie op de vrijdagavond

Ook voor de jeugd heeft het Tolsma-Grisnich Pieperfestival weer een mooie line-up samengesteld. Met ‘onze eigen’ Robbie Mendez, Joost en RadioRave belooft het een knallende avond te worden.

In de kleine tent staat het podium klaar voor lokaal talent, want het Tolsma-Grisnich Pieperfestival ziet muzikaal talent graag groeien!

Nieuw dit jaar is de Pieperswim: om 19.00 uur start de zwemtocht van twee kilometer door de grachten van Emmeloord. Kijk voor meer informatie op onze website: www.pieperfestival.nl/pieperswim

Helder financiële diensten Pieperbraderie en Regiobank zaterdagmiddagactiviteiten

Naast het brede muzikale programma is het Tolsma-Grisnich Pieperfestival uiteraard niet compleet zonder de Helder financiële diensten Pieperbraderie en de Regiobank zaterdagmiddagactiviteiten. De zaterdagmiddag staat weer bol van de activiteiten op de Deel, het Kettingplein en de Korte Achterzijde. Met de verschuiving van de kindermiddag naar de zaterdag biedt deze dag vermaak voor jong en oud, waar het gratis patatje ook dit jaar weer het festival compleet maakt!

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie