Moessie Wahidi, eigenaar van New York Pizza in Emmeloord heeft een driejarig sponsorcontract van het Tolsma Grisnich Pieperfestival ondertekend. New York Pizza opende één jaar geleden haar deuren en is nu al een begrip in Emmeloord. “Het is voor ons bijna vanzelfsprekend om voor de komende drie jaar hoofdsponsor te worden van het grootste festival in Emmeloord, wij vieren ons één jarig met het Pieperfestival ” aldus Moessie Wahidi.

 Marieke den Engelse, StEP Noordoostpolder: “Wij zijn ontzettend blij met New York Pizza als hoofdsponsor van de vrijdagavond Dance Night. Wij hebben de steun van het bedrijfsleven hard nodig en een goede samenwerking is essentieel voor de realisatie van onze acht evenementen”.

 Het Tolsma Grisnich Pieperfestival is één van de acht evenementen die worden georganiseerd door StEP, Stichting Evenementen en Promotie. Het Tolsma-Grisnich Pieperfestival is dit jaar van 12 t/m 15 september 2019 en met op vrijdagavond 13 september de New York Pizza Dance Night!

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie