Voor de komende 3 jaar is Sinke weer de trotse sponsor van de Sinke Saturday Night tijdens het Pieperfestival. Al jaren is deze feestavond een doorslaand succes en dit jaar wijken wij met zijn allen uit naar het terrein aan de Marknesserweg, dit in verband met de herinrichting van de Deel. Het centrum van Emmeloord is volop in ontwikkeling en door alle werkzaamheden is het hier en daar behoorlijk aanpassen voor iedereen, en dus ook voor het Pieperfestival! Maar zoals sinds het ontstaan van de Noordoospolder al is gebleken; daar zijn we met zijn allen een kei in!

“Het kantoor van Sinke staat al meer dan 20 jaar aan de Deel, de verbinding met de bewoners van Emmeloord en daarbuiten is ijzersterk. Dit is één van de redenen waarom wij graag onze naam verbinden aan de zaterdagavond van het Pieperfestival”, aldus Harm Boer, mede eigenaar van Sinke. Met name de zaterdagavond is een ontmoeting van de huidige en ook deels oude polderbewoners waarbij er sprake is van een vorm van  reünie om weer oude bekenden te ontmoeten met een aantal mooie optredens van bekende en minder bekende artiesten.

Marieke den Engelse, StEP Noordoostpolder: “Wij zijn enorm trots met Sinke als hoofdsponsor van de zaterdagavond.  Om onze 8 evenementen goed neer te kunnen zetten hebben wij de steun van het bedrijfsleven hard nodig. Door de goede samenwerking en bijdrages voelen wij ons gesteund en daar zijn wij onze sponsoren zeer dankbaar voor. Samen zetten we de Noordoostpolder goed op de kaart!”

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie