Bij de PR & Communicatie commissie van het Pieperfestival zijn we op zoek naar jou! Ben jij fan van het Pieperfestival en vind je het leuk om hierover te vertellen via social media? Meld je dan aan als vrijwilliger en geef je eigen draai aan het Pieper-verhaal.

Als vrijwilliger heb jij volledig beheer over de socialmediakanalen van het Pieperfestival. Dit zijn Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter. Je mag er helemaal los op gaan! Het is helemaal aan jou om de bezoekers van het Pieperfestival te informeren over de artiesten, het programma, de sponsoren en alles wat waardevolle content is om te delen.

Weet je leuke winacties op te zetten of een meet & greet met een artiest? We juichen het van harte toe. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de communicatie van het Pieperfestival krijg je natuurlijk een backstage pass tijdens het Pieperfestival en ontmoet je alle artiesten. Tijdens het evenement heb je je telefoon ook paraat en hou je onze bezoekers op de hoogte!

Vind je het leuk om mee te denken over een creatieve invulling van de communicatie van het Pieperfestival? Stuur dan een mail naar vrijwilliger@pieperfestival.nl. We horen graag van je!

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie