Veelgestelde vragen

Tickets en munten

Kaarten kan je vanaf 31 augustus op de website van Ticket Te Koop kopen. Verder kan je bij de tankstations van Van Staveren aan ’t Hooiveld en de Randweg kaarten kopen en bij de Patatbaas in de Lange Nering. Zie ook de pagina met locaties voor kaartverkoop.

In de voorverkoop kost een vrijdagmiddagkaart € 8,50, vrijdagavond € 10,- en zaterdagavond € 16,-.

Aan de kassa kost een vrijdagmiddagkaart € 12,50, vrijdagavond € 15,- en zaterdagavond € 20,-

1 munt kost € 2,50.

De voorverkoop voor vrijdagavond sluit op vrijdag 18:00 uur. Daarna kan je vanaf 19:30 uur een kaartje aan de kassa op het evenemententerrein kopen.

De voorverkoop voor zaterdagavond sluit op zaterdag 18.00 uur. Daarna kan je vanaf 19:30 uur een kaartje aan de kassa op het evenemententerrein kopen.

Jazeker! Op het festivalterrein zijn er diverse verkooppunten waar je munten kunt pinnen.

Het evenemententerrein

De festivalavonden vinden plaats op het evenemententerrein aan de Marknesserweg in Emmeloord. Check hier de exacte locatie.

Er zijn geen extra parkeerplaatsen gerealiseerd op en rondom het terrein; je kan je auto dus niet op het terrein parkeren. We raden je aan om met de fiets of met de taxi te komen. Er is een kiss&ride ingericht om vervoer eenvoudig door te laten stromen.

Ja, het Pieperfestival heeft een (onbewaakte) fietsenstalling waar je je fiets neer kunt zitten. Plaatsen zijn beperkt beschikbaar, dus kom op tijd. We zijn niet aansprakelijk voor vernieling of diefstal van je vervoersmiddel.

Ja, je kunt mensen eenvoudig afzetten bij het terrein. De kamperweg is eenrichtingsverkeer; je kunt vanaf de marknesserweg over de kamperweg doorrijden.

Op het festivalterrein is een bewaakte garderobe aanwezig met een beperkt aantal plekken. Zorg dat je op tijd op het terrein bent, want vol = vol.

Jazeker, er zijn diverse snackwagens waar je wat eten kunt kopen. Deze zijn de gehele avond geopend.

Entree

De entree van het evenemententerrein sluit zowel op vrijdag als op zaterdag om 23:30 uur. Na die tijd kan je niet meer op het festivalterrein komen.

De minimumleeftijd voor vrijdagavond 13 september is 12 jaar, de minimumleeftijd voor zaterdagavond 14 september is 16 jaar. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Nee. De entree van het festivalterrein sluit om 23:30 uur. Helaas kunnen we geen uitzonderingen maken. Na 23:30 uur komt niemand meer binnen.

Nee. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen we je leeftijd niet controleren en kunnen we je helaas niet toelaten tot het festivalterrein.

Nee, je mag zelf geen meegebrachte drankjes meenemen, dit geldt zowel voor acohol als voor flesjes water of andere niet-alcoholische dranken.

Ja, in de meeste gevallen kan dit. Maar wil je er zeker zijn dat het lukt en geen zin hebt om lang in de rij te staan, raden we je aan om het e-ticket uit te printen en mee te nemen.

Nee, je mag geen lachgas meenemen/gebruiken op het festivalterrein. Gebruik en/of verhandelen van lachgas zal leiden tot een verwijdering van het festivalterrein.

EXCLUSIEVE CONTENT!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks!

Wij beloven je niet te spammen

VOLG HET PIEPERFESTIVAL!

#pieperfestival