ZONL BELEVINGS MIDDAG

Datum

9 september 2022

Tijd

14.00u – 17.00u

Locatie

De Deel Emmeloord

ZONL BELEVINGSMIDDAG OP VRIJDAG 9 SEPTEMBER 2022

Welkom op de ZONL BELEVINGSMIDDAG!

Het programma voor de vrijdagmiddag is compleet opgefrist. Werd er voorgaande jaren op vrijdagmiddag een seniorenmiddag georganiseerd; dit jaar wordt het festivalterrein omgetoverd tot een heuse belevingsmarkt.

Met een speciaal samengesteld programma kan er deze middag op het terras worden genoten van een optreden van Saskia & Serge. Verder is er een eigen Tussen Kunst & Kitsch, een plantjesmarkt, kleur & kledingstijl advies, is er tijd voor nagel styling en zijn er lokale fruit en streekproducten van Streekvers Fruit voor de nodige vitamine. Wat ook niet ontbreekt deze middag is het ontvangst met een kopje koffie of thee en het afsluitende gratis frietje.

Programma

 • 14:00u

  Plantjesmarkt, Tussen Kunst & Kitch, Nagelstyling, Kleur & kledingstijl advies (zie meer info onderaan deze pagina)

 • 14.05u – 14.15u
  Toespraak directeur Zorggroep Oude Nieuwe Land

 • 14.15u – 15.00u

  Optreden Saskia & Serge

 • 15.00u – 15.30u

  NOP – van Zee naar Land: Oude beelden uit de Noordoostpolder, oud Hollandse meezingers en patat op het plein

 • 15.30u – 16.15u

  Optreden Saskia & Serge

 • 17.00u

  Einde

Kaartverkoop

Een kaart kost €10,- in de voorverkoop en €15,- aan de deur. 

U kunt de kaarten op de volgende locaties tegen contante betaling kopen:

 • Max Vitaal – De Deel 12 Emmeloord
 • ZONL Servicepunt – Kometenlaan 1 Emmeloord

Aanwezige bedrijven

EEN middag BOMVOL beleving!

Kleur & kleding advies

Benieuwd naar welke kleuren nu echt goed staan of welke kleding stukken beter niet aangeschaft kunnen worden, omdat deze niet de juiste lichaamsdelen accentueren? Bij kleur & styling van Jenny Oost wordt deze middag een passend advies gegeven.

Nagelstyling

Verzorgd het weekend in? Dat kan na deze middag. De nagelstylisten verzorgen graag de handen en voorzien de nagels van een fris zomers kleurtje.

Streekvers Fruit

Op de belevingsmarkt worden er heerlijke streekverse producten aangeboden door Streekvers Fruit. De producten komen rechtstreeks uit de boomgaard, van de akker of de teler. Dit alles voor smaakvolle producten van hoge kwaliteit. Met de webwinkel www.streekvers.nl bezorgd dit bedrijf dagelijks vers fruit op het werk of thuis. Deze middag delen ze het lekkerste fruit uit.

Tussen Kunst & Kitsch

Laat je waardevolle spullen taxeren. Is het Kunst of Kitch? Bekend van televisie, organiseren wij dit jaar tijdens het Pieperfestival onze eigen Tussen Kunst & Kitsch. Wie denkt nog bijzondere kunstwerken of voorwerpen te hebben liggen, staan of hangen kan deze tijdens de Belevingsmiddag meenemen naar De Deel om deze te laten taxeren en het verhaal achter deze ‘schatten’ te horen.

Van Bentem Plantjesmarkt
Ga vrolijk het najaar in met mooie laatbloeiers. Speciaal voor de Belevingsmiddag van het Pieperfestival stellen we een gezellige plantjesmarkt op. De markt staat vol perkgoed, violen, vaste planten, bolchrysanten, bloembollen uit eigen kwekerij van Van Bentem.

BLOE-MÈN
Iedere 2 weken of elke maand een vers boeket bloemen in huis of op je werk? De creaties van Bloe-Mèn zijn prachtig en iedere keer weer een cadeautje om te krijgen. Menna Hospers staat met haar Bloemenwagen op de belevingsmiddag met mooie fleurige boeketten van verse snijbloemen. Met haar mooie wagen zal ze zeker niet aan je aandacht ontglippen.

VAN BRIES
Van BRIES hout van verrassen. Van BRIES personaliseert jouw houten tapasplank, serveerplank of vlaggetje op maat door middel van haar eigen brandingstechnieken! Het assortiment bestaat uit meer dan 10 planken en bijbehorende accessoires. De natuurlijke houtplanken zijn gemaakt van duurzaam hout. Elke houtsoort heeft zijn eigen karakteristieken en natuurlijke vormen. Je kunt de serveer- en tapasplanken zowel blanco als gepersonaliseerd bestellen.

EXCLUSIEVE CONTENT!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wij beloven je niet te spammen

VOLG HET PIEPERFESTIVAL!

#pieperfestival