Word ook onderdeel van het succes!

Het Pieperfestival wordt al meer dan 25 jaar gerealiseerd door vrijwilligers. Een enthousiaste groep vol met ervaring én jeugdig enthousiasme. Van het opbouwen van het evenemententerrein tot het verkopen van kaartjes aan de deur, alles wordt door vrijwilligers geregeld. Wil jij onderdeel van het succes van het Pieperfestival worden? We kunnen alle hulp gebruiken. Meld je nu aan!

Vacature: social media beheerder

Heb jij het gebruik van social media (Facebook, Instagram, Snapchat) goed in de vingers en maak je graag content? Dan zoeken we jou! Voor de PR-commissie zijn we op zoek naar versterking om onze socialmediakanalen bij te houden. Vind je het leuk om het Pieperfestival online op de kaart te zetten en het verhaal van het festival aan de bezoekers over te brengen? Meld je dan aan voor de PR-commissie!

Ja, ik wil bij de PR-commissie!

Meld je aan!

Heb jij zin om de mouwen op te stropen en onderdeel te worden van de grote groep vrijwilligers, maar staat jouw vacature hier niet bij? Meld je dan aan via vrijwilliger@pieperfestival.nl of vul onderstaande formulier in.


vrijwilligers
Meld je aan!