Word ook onderdeel van het succes!

Het Pieperfestival wordt al meer dan 25 jaar gerealiseerd door vrijwilligers. Een enthousiaste groep vol met ervaring én jeugdig enthousiasme. Van het opbouwen van het evenemententerrein tot het verkopen van kaartjes aan de deur, alles wordt door vrijwilligers geregeld. Wil jij onderdeel van het succes van het Pieperfestival worden? We kunnen alle hulp gebruiken. Bekijk hier de openstaande vacatures!

Hoofd programmering

Wij zijn op zoek naar jou! Als hoofd programmering heb je de vrijheid om invulling te geven aan het programma en de artiesten die op het Pieperfestival komen. Je maakt onderdeel uit van de hoofdcommissie, een frisse club creatievelingen in een mooie mix van jeugdig enthousiasme en een veel ervaring.

Ik ben geïnteresseerd

Opbouw terrein

De echte ijzervreters van het Pieperfestival die letterlijk en figuurlijk het fundament belichamen van het festival. Een zeer hechte groep waar een hoop lol mee valt te beleven. Maar ze kunnen ook keihard werken. Help jij ze uit ze brand? We zoeken de volgende mensen:

  • Opbouw podium maandag 9 september (ochtend)
  • Afbouw podium maandag 16 september (avond)
Aanmelden

Activiteiten zaterdagmiddag

Zin in een hoop gezelligheid en je bent niet bang om een handje uit te steken? Word dan vrijwilliger op de zaterdagmiddag. Deze dag staat bol van de activiteiten én je komt een hoop mensen tegen. Voor dit dagdeel zijn we op zoek naar de volgende vrijwilligers:

  • Hoofd locatie Kettingplein
  • Hoofd locatie Evenemententerrein
  • Begeleiden activiteiten Kettingplein
  • Begeleiden activiteiten Evenemententerrein
Aanmelden

Feestavonden

Bij uitstek dé gelegenheid om de festivalavonden als vrijwilliger van dichtbij mee te maken. Neem ook een kijkje achter de schermen en leer een hoop nieuwe gezichten kennen! Samen met een grote groep regelen wij alles op de avonden zelf. Zin om te helpen? We zoeken de volgende mensen:

  • Bewaking nooduitgangen (vrijdagavond en zaterdagavond)
  • Assistentie entree (vrijdagavond en zaterdagavond
Aanmelden

Meld je aan!

Heb jij zin om de mouwen op te stropen en onderdeel te worden van de grote groep vrijwilligers, maar staat jouw vacature hier niet bij? Meld je dan aan via vrijwilliger@pieperfestival.nl of vul onderstaande formulier in.


vrijwilligers
Meld je aan!