NIEUWS | Pieperfestival 2022

De voorbereidingen voor een spetterend Pieperfestival 2022 zijn in volle gang. Waar vorig jaar het Pieperfestival op het laatste moment werd afgelast door de plotselinge aanscherping van de maatregelen van corona, heeft de Pieperfestival commissie nu met vol vertrouwen de voorbereidingen gestart. Het Pieperfestival vindt plaats van 8 t/m 10 september 2022 op de vernieuwde Deel in Emmeloord.

Achter de schermen wordt gewerkt aan een aansprekend programma voor jong en oud. Met vertrouwde onderdelen zoals gratis friet maar ook zeker ook met vernieuwing voor nog meer festivalbeleving. Op dit moment worden artiesten vastgelegd, activiteiten ingevuld en leggen we de laatste hand aan de tekeningen voor het evenemententerrein.

Dus zet de 8 t/m 10 september alvast in je agenda. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het Pieperfestival? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.