VACATURE | Commissie zaterdagmiddag

De zaterdagmiddag van het Pieperfestival is een spetterende middag volop activiteiten, attracties en optredens gericht op kinderen en jonge gezinnen uit de Noordoostpolder en omgeving. Het is een middag vol positieve energie waarbij zowel ons bestuur, de vrijwilligers als de bezoekers volop genieten.

Jij kunt daar ook onderdeel van zijn. Want de commissie die verantwoordelijk is voor de organisatie van de zaterdagmiddag is op zoek naar versterking!

Wat ga je doen?

Als vrijwilliger maak je deel uit van een team van vrijwilligers die samen verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de zaterdagmiddag activiteiten van het Pieperfestival. Het team komt gemiddeld 10x per jaar bij elkaar voor overleg. Van januari tot en met augustus 1 x per maand en kort voor het Pieperfestival zien we elkaar wekelijks om alles aan te scherpen en definitief in goede banen te leiden. Uiteraard ben je tijdens het festival de hele zaterdag aanwezig, draag je actief je steentje bij en ben je een ondersteunende factor voor de andere vrijwilligers die ons deze dag helpen bij de organisatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken iemand die een creatief brein heeft, doet wat hij zegt en zegt wat hij doet, houd van ‘geen woorden maar daden’ en eventueel een klein beetje technisch en ruimtelijk inzicht.

Wat hebben wij te bieden?

Wij zijn een gemotiveerd team met humor, daadkracht, houden van aanpakken en hebben een open visie wanneer het gaat om nieuwe mensen en de ideeën die ze inbrengen.

Meld je aan!

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden? Uiteraard ben je welkom om een keer aan te schuiven bij een vergadering zodat je een indruk krijgt van hoe alles reilt en zeilt. Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Stuur dan een mail met daarin je naam en telefoonnummer naar vrijwilliger@pieperfestival.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.