Maatregelen omtrent corona

Testen voor toegang

Om toegang tot te krijgen tot het evenemententerrein heb je, naast een geldig ticket, een bewijs nodig dat je geen corona hebt. Dit kan een geldig vaccinatiebewijs zijn of een negatieve test. We leggen hier uit hoe dat werkt.

Negatieve coronatest

Om een negatief testbewijs te kunnen laten maken we gebruik van Testen voor Toegang. Op hun website (klik hier voor de link) geven ze uitleg hoe dat werkt. Dit bestaat uit de volgende stappen:

1. Koop een kaartje voor het Pieperfestival

2. Maak een afspraak voor een coronatest via de webiste van Testen voor Toegang via www.testenvoortoegang.nl

3. Doe de test en krijg binnen een uur uitslag

4. Bij een negatieve test krijg je een coronatoegangsbewijs. Deze voeg je digitaal op je smartphone toe met de app ‘Coronacheck’. Heb je deze nog niet? Download deze dan op je telefoon.

5. In de app kan je via je DigiD een testbewijs ophalen door middel van een QR-code

6. Dit is je testbewijs. Deze dien je samen met een geldig ID-bewijs (geen kopie!) en je kaartje voor het Pieperfestival te laten zien.

Deze video legt ook goed uit hoe het testen voor toegang werkt.

Vaccinatiebewijs

Ben je al volledig gevaccineerd? Dan heb je als het goed is je vaccinatiebewijs in de CoronaCheck app. Heb je deze nog niet? Bekijk dan het bovenstaande filmpje over hoe je je vaccinatiebewijs in de app kan toevoegen.

Het vaccinatiebewijs dien je, samen met je kaartje voor het Pieperfestival en een geldig ID-bewijs (geen kopie!) te laten zien bij de entree van het evenemententerrein. Kan je (een van deze) documenten bij entree niet overleggen, dan behoudt de organisatie het recht je de toegang te ontzeggen.

Alleen het ID-bewijs dien je fysiek te kunnen laten zien. De entreekaart en het vaccinatie- of testbewijs mag je via je smartphone laten zien.

Heb je verder vragen over de geldende coronamaatregelen? Bekijk dan de website van de Rijksoverheid. Heb je nog andere vragen over het Pieperfestival? Bekijk dan de webpagina met veelgestelde vragen.

EXCLUSIEVE CONTENT!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks!

Wij beloven je niet te spammen

VOLG HET PIEPERFESTIVAL!

#pieperfestival