WINACTIE | Vind jij de gouden pieper???

Het is eindelijk bijna weer tijd voor het Tolsma-Grisnich Pieperfestival! Het festival voor de Noordoostpolder voor jong en oud.  De organisatie heeft een ludieke winactie bedacht waarbij de inwoners van de Noordoostpolder worden uitgedaagd op zoek te gaan naar een ‘gouden pieper’.

Vinden = winnen!

In samenwerking met het Agrofoodcluster heeft de organisatie van het Pieperfestival 12 gouden piepers verstopt in de Noordoostpolder. Twee exemplaren daarvan bevinden zich in Emmeloord, de overige 10 worden verstopt in de dorpen. Op social media worden de komende dagen steeds hints gedeeld over de verstopplek. Heb jij als eerste de gouden pieper gevonden? Dan win je een gratis ticket voor de Suplacon Dance Night óf de Sinke/Heilbron  Saturday Night! De Winnaar krijgt ook nog eens 5 gratis munten om de avond goed te starten. Houd de Facebookpagina en Instagram van het Pieperfestival in de gaten en ga op zoek!

Link Insta

Link Facebook

Hoe werkt het?

  • Vanaf woensdag 31 augustus liggen er 12 gouden piepers verstopt in de Noordoostpolder
  • Elke dag delen we op Instagram en Facebook hints over de locaties
  • Vind je de gouden pieper dan win je een gratis ticket en 5 munten

Heb je een gouden pieper gevonden?

  • Maak een selfie met de gouden pieper op de vindplek (smile!)
  • Post de foto op social media en tag ons via @pieperfestival
  • Stuur een mail met je gegevens naar pieperfestival@gmail.com. We nemen daarna z.s.m. contact met je op

Is het jou niet gelukt om de gouden pieper te vinden, of was iemand anders je voor? Je kan natuurlijk ook gewoon een ticket kopen via de website.

Zorg dat je erbij bent, het beloofd  één groot feestweekend te worden!