Emmeloord – Aardappel coöperatie Agrico viert dit jaar haar 50-jarige jubileum, een mooi moment om haar naam aan het Pieperfestival te verbinden. Organisatie StEP is verheugd om het Agrico Pieperfestival 2023 aan te kondigen!

Vorige week hebben Jan van Hoogen (Algemeen directeur Agrico) en Simon Doornbos (lid van het StEP bestuur) het sponsorcontract ondertekend. Jan van Hoogen: “We zien het als de uitgelezen kans om in ons jubileumjaar onze naam aan het Pieperfestival te verbinden. Zo kunnen we naast alle andere festiviteiten in dit jubileumjaar ook aan de omgeving waar Agrico al 50 jaar opereert iets teruggeven.” Simon Doornbos vult aan: “Wij zijn ontzettend blij dat we een krachtig aardappelbedrijf mogen koppelen aan hét evenement van de piepers”. In 1996 werd het allereerste Pieperfestival georganiseerd. Het thema van het festival is niet voor niets de aardappel. De Noordoostpolder is namelijk het aardappelhandelscentrum van de wereld.

Tijdens het jubileumjaar van coöperatie Agrico staat het thema ‘With heart and soil. Committed to the next generation’ centraal. De aarde verbindt ons allemaal en daar zijn we zuinig op. Agrico richt zich op het ontwikkelen, telen en vermarkten van duurzame aardappelen die geschikt zijn voor klimaten en markten wereldwijd. Hierbij focust Agrico zich naast de smaak, kwaliteit en opbrengst ook op het bijdragen aan een duurzamere wereld voor de huidige en nieuwe generaties.

De vrijwilligers van StEP zetten zich al jaren onvoorwaardelijk in voor alle lagen van de bevolking, met als doel een gezellig feest te organiseren voor jong en oud. Door te blijven innoveren maken we het festival elk jaar beter en duurzamer!

We kijken uit naar een fijne samenwerking. Op naar het Agrico Pieperfestival 2023!

Bent u nieuwsgierig naar (unieke) sponsormogelijkheden in ruil voor een sponsorbijdrage? Veel is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met Natasha Minderman via 06-38990605 om de mogelijkheden te bespreken.

Noot voor de redactie: Voor informatie kunt u contact opnemen met Linda Takken, communicatiemanager StEP. Tel: 06 3876 0182.