Het Agrico Pieperfestival biedt dit jaar een unieke ervaring op het festivalterrein. Voor het eerst in de geschiedenis van het festival wordt er een VIP deck gecreëerd. Met de aanschaf van een VIP-sponsorticket ondersteunt u het Pieperfestival en bezorgt u uzelf en uw gasten een geweldige avond!

Vanaf een 3 meter verhoogd VIP deck is er een adembenemend mooi uitzicht over het festivalterrein en het volledige podium. Het VIP deck is voorzien van een eigen bar met ruime keuze in hapjes en drankjes. Het gezellig ingerichte terras biedt de mogelijkheid om lekker plaats te nemen en van de feestavond te genieten. Het VIP gedeelte beschikt over eigen sanitair. Uiteraard is het als VIP gast ook mogelijk om het festivalterrein te betreden. Neem uw klantrelaties en/of personeel mee en geniet van een volledig verzorgde avond met een unieke VIP beleving.

Neem voor meer informatie over de VIP-sponsortickets contact op met Natasha Minderman, accountmanager sponsoring StEP, via 06-38990605.