Staan 7, 8 en 9 september al omcirkeld in de agenda? Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het weer tijd voor vertier tijdens het Agrico Pieperfestival. Hét festival in de polder voor jong en oud! De Deel wordt omgetoverd tot festivalterrein waar op vrijdag- en zaterdagavond als vanouds de voetjes van vloer kunnen op de leukste muziek. Naast het jaarlijks terugkerende gratis frietje hebben we ook een paar nieuwe activiteiten in petto op de donderdagavond en vrijdagmiddag.

Na een feestelijke openingsavond voor sponsoren van het Agrico Pieperfestival en ondernemers in de Noordoostpolder, gaat op donderdagmiddag 13:00 het Pieperfestival voor iedereen van start met de Zorggroep Oude Nieuwe Land (ZONL) Belevingsmiddag.

ZONL Belevingsmiddag voor senioren
Na het succes van vorig jaar, beginnen we ook deze editie van het Pieperfestival met de ZONL Belevingsmiddag voor senioren. Op het terras kan vanaf 13:00 uur worden genoten van een muzikaal optreden van oud-poldernaren Jules en Paul op de trekzak en gitaar. Ondertussen warmt goochelaar Maarten Bruins zichzelf op voor de meest fascinerende en weerzinwekkende trucs. Onder het genot van het welkbekende gratis frietje, kan er worden meegezongen met Nederlandstalige nummers, opgevoerd door smartlappenkoor De Johanna’s. De toegangskaarten voor deze gezellige belevingsmiddag zijn verkrijgbaar via www.pieperfestival.nl en fysiek op de dag zelf. 

NIEUW: Koren onder de Toren!
Vol trots laten we jullie kennis maken met een spiksplinternieuw onderdeel van het Agrico Pieperfestival. Na een energieke opening door slagwerkgroep Flevosticks zullen verschillende koren uit de polder hun zangkunsten laten horen en jullie meenemen in een muzikale avond vol zang en vermaak. Gegarandeerd een unieke avond die je niet wil missen! 

NIEUW: Proosten op het weekend tijdens de Vrijmibo
Luid samen met collega’s en vrienden het weekend in tijdens een oergezellige vrijdagmiddagborrel (vrijmibo) op het Agrico Pieperfestival! Met vrolijke noten van polderband Ongetwijfeld belooft het een swingende start van een weekend vol feest te worden.

Voor de jeugdige Partypieper: Suplacon Dance Night
Met een fantastische line-up gaan tijdens de Suplacon Dance Night dit jaar gegarandeerd de voetjes van de vloer! De organisatie heeft weer een supertoffe feestavond georganiseerd voor de jeugd in de Noordoostpolder. Houd de website en socials van het Pieperfestival in de gaten voor het laatste nieuws rondom de artiesten. In plaats van cocktails zullen de lekkerste mocktails worden geschonken. De vrijdagavond van het Pieperfestival is dit jaar namelijk geheel alcoholvrij.

Gratis patat tijdens de Regiobank zaterdagmiddagactiviteiten
Tijdens de Regiobank Zaterdagactiviteiten zijn er traditiegetrouw op De Deel en het Kettingplein allerlei attracties te bezoeken zoals een stoere stormbaan, traptrekkerparcours en reuzeglijbaan. Ook aan de innerlijke Max Verstappen is gedacht met een heuse Formule 1 simulator voor de jeugd. Doe mee met de alom bekende Pieperschilwedstrijd en geniet van het jaarlijkse gratis frietje. Een middag vol plezier en vermaak voor iedereen!

Eén groot feest tijdens de Eqraft Saturday Night
Het Pieperfestival wordt afgesloten met de ouderwets gezellige Eqraft Saturday Night: de 18+ feestavond op het sfeervolle festivalterrein op De Deel. De kaartverkoop voor beide feestavonden is van start gegaan. Bemachtig hier alvast jouw Early Bird Ticket voor de vrijdag- of zaterdagavond (wees er snel bij, want op = op).

Het Agrico Pieperfestival heeft een programma vol met nieuwe maar ook vertrouwde activiteiten die je niet wilt missen. Heerlijk bijpraten, genieten van livemuziek, entertainment en natuurlijk het gratis frietje. Een festival voor in de agenda!

Het Agrico Pieperfestival is een evenement van StEP Noordoostpolder. De organisatie is in handen van een grote club enthousiaste vrijwilligers. Ook graag een handje helpen? Laat het weten via vrijwilliger@pieperfestival.nl.